Blauw-zwarte bestuur wordt stevig aangepakt: “Échte graaicultuur!” (VIDEO)

Blauw-zwarte bestuur wordt stevig aangepakt: “Échte graaicultuur!” (VIDEO)
Maandag 20 februari 2023 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge doet het de laatste maanden niet zo goed, en dat is een understatement. Hoefkens moest wegens mindere resultaten in de competitie beschikken en werd opgevolgd door Parker, niet meteen een schot in de roos.

Maar Carl Hoefkens is niet de enige die deze winter van de hand gedaan werd. Ook enkele spelers zochten andere oorden op. Eén van hen is Cyle Larin, die deze zomer transfervrij aangetrokken werd door de landskampioen. Bij Club kon hij in de eerste seizoenshelft één keer scoren.

Deze winter verliet hij blauw-zwart. Hij trok op huurbasis naar de Spaanse eersteklasser Real Valladolid. Daar wist hij vooralsnog in vier matchen drie keer de netten te doen trillen. In Spanje laat hij een gemiddelde optekenen van één goal per 55 minuten, iets dat de Club-fans echt niet kunnen vatten.

“2023: Roman Yaremchuk scoorde net als Jutgla nul keer in zeven matchen. Larin maakte er drie in vier wedstrijden… ”, maakt één van de Club-fans de vergelijking met de spitsen die deze winter wél in Brugge gebleven zijn. Heel wat fans zoeken een zondebok, en komen uit bij het bestuur.

Kritiek

“Wat een geweldig transferbeleid. Gelukkig grijpt een jeugdproduct in de Bundesliga (Arne Engels) zijn kans… Verdient Club Brugge nog wel een nieuw stadion? De ‘graaicultuur’ domineert!”, klinkt het bij één van de supporters. "Dit hou je toch niet voor mogelijk", laat een andere fan dan weer optekenen.

Poll: Wie is de hoofdverantwoordelijke voor de malaise bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Valladolid

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024