Scott Parker verbaast blauw-zwarte supporters over zijn nakende ontslag bij Club

Scott Parker verbaast blauw-zwarte supporters over zijn nakende ontslag bij Club
Zaterdag 04 maart 2023 - 08:00   I   door Redactie

De perfecte samenvatting van vrijdag 3 maart voor Club Brugge: een absoluut fiasco. De landskampioen ging met 3-0 verliezen op het veld van KV Oostende.

Natuurlijk was er niemand tevreden met dat resultaat, ook niet trainer Scott Parker: “Zeker onze eerste helft was heel zwak. Er was te weinig intensiteit. Wat we brachten, volstond niet om Oostende in problemen te brengen.”

Onder Parker telt Club twaalf op dertig in de competitie: gebuisd dus. “Dat is veel te weinig, daar kan ik helemaal niet tevreden met zijn”, citeerde Het Nieuwsblad Parker na de match. Een ontslag lijkt nakende.

Dinsdag spelen ze de terugmatch in de Champions League tegen Benfica. “Ik weet niet of ik tegen Benfica nog op de bank zal zitten”, liet Parker optekenen. “Daar kan ik nu niks over zeggen. Maar ik ben er van overtuigd dat ik de situatie kan omkeren!”

Wisselvalligheid

“Ik twijfel daar niet aan! Ik ga mijn uiterste best doen om die wisselvalligheid eruit te krijgen. Nu moeten we ons focussen op de volgende match”, concludeert de Engelsman. “Tenzij het bestuur daar dus anders over beslist”, voegt de krant er nog aan toe.

Poll: Zal Parker de situatie nog kunnen omkeren?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023