Noa Lang wordt staalhard op zijn plaats gezet: “Koop al maar een ticket!”

Noa Lang wordt staalhard op zijn plaats gezet: “Koop al maar een ticket!”
Woensdag 08 maart 2023 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge verloor dinsdag met dramatisch cijfers van Benfica in de Champions League. De wereldgoal van Meijer was niets meer dan een doekje voor het bloeden.

Daags voor de wedstrijd was het Noa Lang die de pers samen met Scott Parker te woord stond. Daar liet de Nederlander zich op een opvallende uitspraak betrappen.

“Ik hoop de kwartfinale te halen, dat is dichter bij het niveau waar ik hoor!”, klonk het voor de camera van Het Laatste Nieuws. Die uitspraak wordt door heel wat Club-fans (na de match) niet in dank afgenomen.

“Lang vindt dat hij thuishoort in de kwartfinale. Misschien daarmee dat hij zich nu niet toont, dit is onder zijn niveau hé!” en “Als Lang de kwartfinale eens wil meemaken, dan zal hij een ticketje moeten kopen!”, klonk het op Twitter.

Rust

Wat het nog pijnlijker maakte voor de Nederlander, is het feit dat hij de eerste was die door Scott Parker gewisseld werd. Lang mocht al na 45 minuten in de kleedkamer blijven, al had dat ook iets te maken met zijn gele kaart. Onyedika kwam hem vervangen.

Poll: Zal Noa Lang ooit de kwartfinale van de CL spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Benfica

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024