Dít zegt de Spaanse media over Eden Hazard na zéér onverwachte herleving

Dít zegt de Spaanse media over Eden Hazard na zéér onverwachte herleving
Maandag 03 april 2023 - 16:00   I   door Redactie

Woensdag speelt Real Madrid in de Spaanse beker de Clasico tegen FC Barcelona. Zondag wisten ze in hun generale repetitie alvast verschroeiend uit te halen.

In amper zeven minuten kon Karim Benzema tegen Real Valladolid een hattrick maken (VIDEO). Het werd uiteindelijk 6-0 en ook Eden Hazarde was beslissend voor De Koninklijke. Hij gaf de assist voor het laatste doelpunt (VIDEO).

Naast die beslissende pass viel de voormalige kapitein van de Duivels niet echt op. In Spanje denken ze niet per se dat Hazard nu vertrokken is: “Een halfuurtje voor de Belg, die de Real-fans zich amper konden herinneren. Hij werd onthaald met gefluit.”

“Hij had de rollen kunnen omdraaien, maar trapte een rebound vanuit een geforceerde positie over de lat. Hij maakte het wel goed door Vazquez de 6-0 te bezorgen nadat hij een fout oordeelkundig afstrafte”, klonk het bij Marca.

Discreet

“Na zeven maanden speelde Hazard opnieuw op Bernabéu, weliswaar discreet”, aldus Mundo Deportivo. Sport vond dan weer dat hij zich te weinig toonde: “Buiten de assist liet hij weinig zien.” AS zei om af te sluiten het volgende: “Hazard was redelijk aanwezig.”

“Hij liet een kans liggen en een incomplete counter illustreerde zijn gebrek aan ritme, maar zorgde wel voor de assist op de finale 6-0.” Real heeft een druk programma en speelt woensdag tegen Barcelona en zaterdag tegen Villarreal. De vraag luidt nu of Hazard opnieuw speelminuten zal krijgen.

Poll: Zal Hazard dit seizoen nog een doelpunt maken bij Real?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024