‘Transferstrijd tussen Club en KRC Genk rond déze JPL-sensatie barst los‘

‘Transferstrijd tussen Club en KRC Genk rond déze JPL-sensatie barst los‘
Donderdag 06 april 2023 - 19:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zullen ze deze zomer enkele smaakmakers zien vertrekken. De landskampioen zal de nodige transfers doen, zowel op inkomend als op uitgaand vlak.

Eén van de spelers die hen lijkt te gaan verlaten, is Tajon Buchanan. De flankspeler wordt vaak in een defensieve rol uitgespeeld op de rechtervleugel, wat nu al een probleempositie is. Dat probleem wil Club volgens verschillende Italiaanse bronnen deze zomer aanpakken.

Ze zouden de 22-jarige Bryan Reynolds namelijk willen aantrekken. De vleugelverdediger speelt momenteel bij Westerlo — waar hij een basisspeler is — en wist dit seizoen al één keer te scoren en vijf assists af te leveren. De Amerikaan wordt door De Kemphanen gehuurd van AS Roma.

Zijn contract bij de Romeinen loopt nog tot 2025, maar hij lijkt er geen kans meer te krijgen van trainer Mourinho. Reynolds kan deze zomer dus definitief vertrekken, al krijgt Club naar verluidt stevige concurrentie van KRC Genk. Ook in het buitenland prijkt hij trouwens op heel wat verlanglijstjes. Zijn waarde wordt rond 2,5 miljoen euro geschat. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Reynolds volgend seizoen in de JPL spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Westerlo  I  AS Roma

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024