‘Courtois schrikt énorm: Vechtpartij tussen spelers op parking stadion’

‘Courtois schrikt énorm: Vechtpartij tussen spelers op parking stadion’
Maandag 10 april 2023 - 14:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois wordt door heel wat voetbalkenners al de beste doelman ter wereld gezien. De Rode Duivel is natuurlijk het sluitstuk van Real Madrid. Vorige week namen ze in de beker nog de scalp van Barcelona.

Afgelopen weekend probeerden ze daar in de competitie tegen Villarreal een vervolg aan te breien, maar dat sloeg dik tegen. Het werd 2-3 voor de bezoekers en Real bleef met lege handen achter. De Spaanse kranten AS en Marca focusten zich weliswaar niet op de nederlaag van Los Blancos.

Er was namelijk een ander nieuwsfeit dat op de voorpagina prijkte. Real-speler Federico Valverde zou Villarreal-middenvelder Alex Baena na de match op de parking van Bernabéu aangevallen hebben, dat postte de Villarreal-speler zelf op Twitter. Baena heeft naar verluidt inmiddels aangifte gedaan.

De entourage van Valverde reageerde al op de feiten. Baena zou in eerdere wedstrijden Valverde meermaals op een provocerende manier uitgedaagd hebben. “Fede heeft nooit problemen met iemand. In dit geval ging het om iets héél ernstig dat lang geleden is gebeurd”, citeerde Marca de entourage van de Real-speler.

Ooggetuigen

De Spaanse kranten melden dat er verschillende ooggetuigen van het incident zijn. Valverde wachtte Baena naar verluidt op aan de teambus van Villarreal. Hij riskeert nu drie tot twaalf speeldagen schorsing, al zou Baena geen klacht willen indienen bij de Spaanse voetbalbond (in tegenstelling tot aangifte bij de politie). Het lijkt dus écht om een persoonlijke vete te gaan tussen de spelers...

Poll: Heb jij ooit al iemand een klap in het gezicht verkocht?

TAGS  I  Real Madrid  I  Villarreal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024