‘Pijnlijke toptransfer in de maak: Opvallende uitweg De Ketelaere bij AC Milan’

‘Pijnlijke toptransfer in de maak: Opvallende uitweg De Ketelaere bij AC Milan’
Maandag 10 april 2023 - 16:45   I   door Redactie

Charles De Ketelaere heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn overstap naar AC Milan. De Rode Duivel kon nog niet scoren in Italië en heeft nog maar één assist afgeleverd, zes maanden geleden tegen Bologna.

De Ketelaere krijgt de laatste tijd een pak minder kansen dan in het begin van het seizoen van trainer Pioli. Dat is ook het Italiaanse Calciomercato opgevallen. Ze zien dat Brahim Diaz bijzonder vaak de voorkeur krijgt op de Belgische zomeraanwinst. Dat is om verschillende redenen best opvallend.

Ze blijven namelijk het vertrouwen uitspreken in de Duivel, maar geven hem dus amper kansen om zich te tonen. Diaz wordt dan weer gehuurd van Real Madrid en zou aan het einde van het seizoen weer vertrekken. De Ketelaere mocht de afgelopen zes maanden amper twee keer aan de aftrap verschijnen, Diaz zestien keer.

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt nu dat Milan Diaz definitief wil overnemen van De Koninklijke. Mocht dat lukken, dan lijkt De Ketelaere zich ook volgend seizoen neer te moeten leggen bij een rol als invaller. Mocht De Ketelaere dat niet willen, dan heeft Leeds — dat hem deze zomer al wilde aantrekken — alvast een bod klaarstaan, dat meldt Teamtalk. De Ketelaere zou trouwens ook op de verlangslijst staan bij de club van een Belgische toptrainer

Poll: Zal De Ketelaere zich volgend seizoen ontpoppen tot titularis bij AC Milan?

TAGS  I  AC Milan  I  Leeds  I  Real Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024