'Dit is de succesformule voor Anderlecht: Déze Belgische topclub kopiëren'

'Dit is de succesformule voor Anderlecht: Déze Belgische topclub kopiëren'
Donderdag 04 mei 2023 - 14:00   I   door Redactie

Anderlecht moet na het voorbije rampseizoen voor volgend jaar op zoek naar een manier om opnieuw met het succes aan te knopen.

En financieel journalist Dries Bervoet meent bij Bruzz de perfecte oplossing voor paars-wit te hebben. Uiteraard horen daar besparingen bij - in de eerste plaats op loonuitgaven, maar er is ook nog een bijkomende manier om dat te bereiken.

 "Als Anderlecht bespaart in combinatie met een transferbeleid à la Union, dat met heel weinig middelen erin slaagt om heel gerichte transfer te realiseren die veel opleveren, kan een uitweg uit de malaise zijn", laat Bervoet verstaan. Al is er een kanttekening.

"Dat is wel een oefening van jaren waarvan je niet weet of ze haar vruchten zal afwerpen", klinkt het. "Want zolang de motor niet aanslaat en je weer in een opwaartse spiraal komt, is de club sowieso veroordeeld tot enkele jaren in de middenmoot."

Poll: Vind jij dat Anderlecht Union achterna moet op transfervlak?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

maandag 25 september 2023

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023