Pijnlijke afwijzing: Mannaert schrikt bij Club Brugge op na dít duidelijke signaal

Pijnlijke afwijzing: Mannaert schrikt bij Club Brugge op na dít duidelijke signaal
Zaterdag 13 mei 2023 - 12:30   I   door Redactie

Het lijkt al vast te staan dat Club Brugge het seizoen gaat afsluiten op de vierde plaats. De uittredende landskampioen telt momenteel elf punten achterstand op de nummer drie, Union.

Deze zomer willen Vincent Mannaert en co. weer enkele versterkingen aantrekken. Ze hebben Noa Lang al vervangen met de komst van Michal Skoras, maar daar zal het natuurlijk niet bij ophouden. Ze willen naar verluidt ook Armin Gigovic het hof maken. Gigovic is een twintigjarige Zweed die momenteel door Rostov verhuurd wordt aan FC Midtjylland.

Op het einde van het seizoen moet hij terugkeren naar Rusland, maar dat ziet hij door de oorlog niet zitten. Bij blauw-zwart hoopt Vincent Mannaert dat de middenvelder op termijn de opvolger voor Hans Vanaken wordt. Hij staat dus hoog op het verlanglijstje van de uittredende landskampioen.

Mannaert zal dan ook even opgeschrokken zijn toen hij het interview van Gigovic bij Discovery+ zag. “Ik heb weinig van de geruchten over Club Brugge gezien. Ik hoorde het, maar ik geef er geen aandacht aan”, werden Mannaert en co. afgewezen door de speler. “Ik doe mijn best hier en we zien wel wat er in de zomer gebeurt.”

Poll: Zal Gigovic volgend seizoen bij Club Brugge spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rostov  I  Midtjylland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024