Na Axel Witsel haakt tweede Duivel in één week definitief af: “Het is voorbij”

Na Axel Witsel haakt tweede Duivel in één week definitief af: “Het is voorbij”
Zondag 14 mei 2023 - 08:30   I   door Redactie

De afgelopen maanden hebben we heel wat Duivels uit de Gouden Generatie zien afhaken. Axel Witsel trad vrijdag in de voetsporen van onder meer Simon Mignolet en Toby Alderweireld.

Zaterdagavond maakte er nog een Belg bekend dat hij niet meer in actie zal komen bij de nationale ploeg, al leek de kans klein dat hij nog opgeroepen zou worden: Nacer Chadli (33). “Voor mij is het in ieder geval voorbij. We moeten de pagina omslaan. Het is een goede tijd geweest voor ons allemaal."

“Ik moet het nog officieel communiceren, maar ik heb er mijn tijd voor genomen”, verklaart de Westerlo-speler. “Ik had veel plezier om voor mijn land te spelen met spelers die vrienden werden. We hadden geweldige momenten. Mijn grootste trots? Brons op het WK.”

“Het was historisch. Het zal lang iets bijzonders blijven”, concludeert Chadli. “De meeste mensen spreken nog altijd over dat doelpunt tegen Japan. Maar ik ben tien à elf jaar Rode Duivel geweest. Ik ben erg trots op wat ik als speler met deze groep heb weten te bereiken!”

Poll: Had Chadli nog een meerwaarde kunnen zijn voor de Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Westerlo

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024