Blauw-zwart heeft goud in handen na nieuw contract: "Hij past perfect bij ons"

Blauw-zwart heeft goud in handen na nieuw contract:
Zondag 28 mei 2023 - 09:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge gaan ze ervan uit dat het volgend seizoen alleen maar beter kan worden. Met nieuwe namen.

Al hoeft blauw-zwart daarvoor niet altijd de transfermarkt op. Zo wordt er gerekend op talent van eigen bodem. Dat in navolging van Charles De Ketelaere kan doorbreken vanuit de eigen jeugd en zo een 'interne' transfer kan zijn. Daarvoor wordt in de eerste plaats naar Romeo Vermant gekeken.

Voormalig hoofd jeugdopleiding Pascal De Maesschalck kent Vermant als geen ander en analyseert waarom de spits een nieuw contract kreeg: "Een geweldige bijter, die nooit heeft geklaagd of gezaagd. Hij is in alles goed, maar het mentale is zijn grote sterkte", stelt die in Het Laatste Nieuws.

"Romeo voetbalt héél intelligent, maar hij is niet de man van de flair", klinkt het. "Robuuster en kloeker. Hij is de Jan Ceulemans, de Gert Verheyen. Iemand die nooit opgeeft, dat heeft hij ook nooit gedaan."

Perfect

En net daarom besluit De Maesschalck: "Het is zo dat Romeo perfect aansluit bij alles wat Club Brugge is. Van thuis uit, zijn manier van spelen... Ik zie hem er lang voetballen, want Romeo en Club zijn de perfecte match."

Poll: Denk je dat Vermant volgend seizoen gaat doorbreken?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023