Antwerp, Union en Genk kennen al tegenstander in de Champions League

Antwerp, Union en Genk kennen al tegenstander in de Champions League
Maandag 29 mei 2023 - 19:00   I   door Redactie

Het gaat komende zondag bij de ontknoping van de Jupiler Pro League niet enkel om wie kampioen wordt, maar ook wie kans maakt om in de Champions League te komen.

Een rechtstreeks ticket voor het kampioenenbal zit er dit jaar niet meer in, pas vanaf volgend seizoen is dat opnieuw het geval voor wie de titel pakt. Dit jaar komt de kampioen in de laatste voorronde voor de groepsfase terecht, de zogeheten play-off-ronde.

De nummer twee moet al een ronde vroeger aan de slag, in de tweede voorronde van de Champions League. En of dat nu Antwerp, Union of KRC Genk wordt, ze weten nu al dat de tegenstander of het Zwitserse FC Servette of het Griekse Panathinaikos wordt.

Als de Belgische nummer twee zich als reekshoofd weet te plaatsen tegen één van die twee ploegen dan volgt in de derde voorronde Glasgow Rangers, Braga, Marseille of PSV. Bij kwalificatie is er nog de play-offronde, waar dus ook de kampioen in terechtkomt.

Poll: Denk je dat de nummer twee de Champions League-groepsfase kan halen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Union  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  FC Servette  I  Panathinaikos  I  Glasgow Rangers  I  Braga  I  Marseille  I  PSV

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023