‘Lukaku krijgt monsteraanbieding: Rode Duivel gaat all-in voor déze topclub’

‘Lukaku krijgt monsteraanbieding: Rode Duivel gaat all-in voor déze topclub’
Woensdag 14 juni 2023 - 18:00   I   door Redactie

Het is nog steeds niet duidelijk waar de toekomst van Romelu Lukaku ligt. De Rode Duivel is eigendom van Chelsea, maar speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Inter.

Verschillende Franse media melden dat het Saoedische Al-Hilal hem een contract voor 20 à 25 miljoen euro per jaar heeft aangeboden. La Gazzetta dello Sport bevestigt die berichten, maar meent nu dat de Rode Duivel en zijn entourage de aanbieding meteen van tafel hebben geveegd.

Lukaku zou het monsteraanbod dus snel naast zich neer hebben gelegd. Het Laatste Nieuws meent te weten dat de spits deze zomer maar één ding wil, langer bij Inter blijven: "De komende weken hopen ze een vergelijk te vinden tussen Inter en Chelsea over een verlengd verblijf in Milaan."

Zelf als zijn gedroomde overstap naar topclub Inter nog in het water zou vallen, wil Lukaku naar verluidt niet tekenen bij de Saoedische ploeg. De dertigjarige spits wil graag nog wat langer schitteren op het hoogste niveau en daarna... de langverwachte comeback bij Anderlecht maken?

Poll: Ben jij een fan van Romelu Lukaku?

TAGS  I  Inter  I  Al-Hilal  I  Chelsea  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024