'Club-fans geshockeerd: Blunder van veertig (!) miljoen euro door Mannaert’

'Club-fans geshockeerd: Blunder van veertig (!) miljoen euro door Mannaert’
Donderdag 15 juni 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bij blauw-zwart zijn ze, ondanks de recente aanwinsten, nog steeds aan het bekomen van de vorige zomermercato. Daar sloegen Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe de bal in heel wat dossiers compleet mis.

Met onder meer Roman Yaremchuk, Dedryck Boyata en Cyle Larin haalden Mannaert en co. heel wat spelers die compleet gefaald zijn in hun eerste seizoen bij blauw-zwart. Yaremchuk lijkt volgend seizoen een nieuwe kans te krijgen, maar Boyata en Larin hebben geen toekomst meer bij Club.

Die laatste werd afgelopen winter al uitgeleend aan het Spaanse Real Valladolid. Larin scoorde daar acht keer en leverde drie assists af, maar wist hen daarmee niet te verzekeren van het behoud. Nu meldt Canadian Soccer Daily dat Valladolid de koopclausule van 1,5 miljoen euro voor Larin wil lichten.

Maar de degradant is naar verluidt niet van plan om hem volgend seizoen te gebruiken om meteen weer te promoveren. Het Canadese medium meent namelijk te weten dat ze hem willen verkopen aan een Spaanse eersteklasser voor… veertig miljoen euro! Miljoenen waar Club dus naast zal grijpen…

Poll: Vind jij dit een grote blunder van Mannaert?

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Valladolid

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024