‘Mannaert geshockeerd: Milan gaat De Ketelaere voor absurd bedrag verkopen’

‘Mannaert geshockeerd: Milan gaat De Ketelaere voor absurd bedrag verkopen’
Maandag 19 juni 2023 - 18:00   I   door Redactie

De jonge Duivels zijn zich momenteel aan het voorbereiden op het EK U21 in Georgië en Roemenië. Eén van de absolute sterkhouders van dat elftal is Charles De Ketelaere.

De voormalige Club-speler maakte vorige zomer de overstap naar AC Milan voor 35 miljoen euro. Daar viel hij afgelopen seizoen weliswaar zwaar door de mand: hij kon maar één assist afleveren en geen enkele keer scoren. De Rossoneri zouden hem deze zomer dan ook weer van de hand willen doen.

Er was eerder sprake van een transferprijs rond de dertig miljoen euro, maar AC Milan-watcher Alessandro Schiavone meldt nu dat dat bedrag niet klopt. Milan wil naar verluidt amper vijftien miljoen euro voor de Jonge Duivel ontvangen, twintig miljoen euro minder dan dat ze voor hem betaalden.

Als compensatie willen ze dan wel een doorverkooppercentage van dertig procent bemachtigen. Een comeback bij blauw-zwart behoorde eerder al tot de mogelijkheden, dus dit nieuws zal Vincent Mannaert ongetwijfeld doen opkijken. Zal Club proberen om zijn prins weer naar huis te halen? Wordt vervolgd…

Poll: Zal De Ketelaere volgend seizoen weer bij Club Brugge spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  AC Milan  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024