‘Fredberg is overtuigd: Anderlecht heeft ideale opvolger Verbruggen gevonden’

‘Fredberg is overtuigd: Anderlecht heeft ideale opvolger Verbruggen gevonden’
Woensdag 21 juni 2023 - 16:30   I   door Redactie

Bij paars-wit wisten ze al een hele poos dat Bart Verbruggen hen deze zomer allicht zou verlaten. Dat is nu ook gebeurd, want Brighton heeft naar verluidt een akkoord met de Nederlander én met Anderlecht.

De recordkampioen zou ongeveer twintig miljoen euro verdienen aan de verkoop van Verbruggen. Hendrik Van Crombrugge heeft dan weer te horen gekregen dat hij niet meer in de plannen van Brian Riemer en co. voorkomt en mag beschikken. Sacha Tavolieri pakte woensdag uit met een opvallende update.

Paars-wit heeft volgens de Waalse journalist zijn gedroomde opvolger voor Verbruggen gevonden: “Maxime Dupé (30) bevalt Anderlecht!” De Fransman zag zijn contract bij Toulouse - de Franse bekerwinnaar - aflopen en is dus gratis op te pikken: “Hij wordt als een buitenkans beschouwd!”

Volgens de Sacha Tavolieri is Anderlecht van plan om van Dupé de nieuwe eerste keeper te maken. Zo kunnen de jonge keepers zich in zijn schaduw blijven ontwikkelen op Neerpede. Er werd naar verluidt al samengezeten, maar er ligt nog geen concreet bod op tafel. Afwachten maar...

Poll: Zal Dupé volgend seizoen bij Anderlecht tussen de palen staan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Toulouse FC

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024