‘Mannaert wil stunten: Monstercontract voor déze onverhoopte publiekslieveling’

‘Mannaert wil stunten: Monstercontract voor déze onverhoopte publiekslieveling’
Zaterdag 08 juli 2023 - 08:00   I   door Redactie

Blauw-zwart wil volgend seizoen weer meestrijden voor de titel, de beker en liefst ook - voor het eerst - de Conference League. Daarvoor hebben ze al heel wat mooie transfers afgerond.

Toch lijkt het erop dat Mannaert en co. nog niet klaar zijn met hun huiswerk. Donderdag pakte Het Laatste Nieuws nog uit met het nieuws dat ex-Club-speler Thomas Meunier graag wil terugkeren naar blauw-zwart, maar te duur zou zijn.

Zijn loon was naar verluidt een te groot struikelblok, maar dat ontkent transferspecialist Sacha Tavolieri nu. De Waalse journalist meent namelijk te weten dat Vincent Mannaert tóch zeer diep in de buidel wil tasten voor de Rode Duivel.

Blauw-zwart zou hem een driejarig contract hebben voorgeschoteld met een monsterloon dat kan oplopen tot vier miljoen euro bruto. Mocht Meunier het voorstel accepteren, dan zal hij één van de absolute grootverdieners van de JPL worden.

Voorwaarde

De deal zal de komende dagen allicht nog niet worden geofficialiseerd, want Club moet eerst nog een ander dossier afhandelen. Tavolieri meldt namelijk dat Meunier enkel naar Jan Breydel kan komen als ze Buchanan verkocht hebben aan Inter, waar Denzel Dumfries dan weer eerst van de hand gedaan moet worden. Wordt vervolgd...

Poll: Zal Meunier volgend seizoen op Jan Breydel rondlopen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024