‘AA Gent vangt vijftien miljoen voor sterkhouder en haalt opvolger bij JPL-topclub’

‘AA Gent vangt vijftien miljoen voor sterkhouder en haalt opvolger bij JPL-topclub’
Maandag 10 juli 2023 - 21:00   I   door Redactie

Net als de andere Belgische topclubs probeert ook AA Gent zich te laten gelden op de transfermarkt. Ze wisten deze zomer al enkele mooie transfers af te ronden.

Volgens verschillende Franse media staat er een onverwachte sterkhouder dicht bij de exit. Joseph Okumu staat volgens de bronnen dicht bij een overstap naar Stade Reims, de ploeg van trainer Will Still. De vraagprijs van AA Gent ligt naar verluidt rond vijftien miljoen euro. Ze zullen de kassa dus ferm horen rinkelen.

Hein Vanhaezebrouck had Okumu (26) allicht graag nog wat langer in Gent gehouden, maar de Buffalo’s staan op het punt om meteen uit te pakken met een waardige opvolger. Ze komen volgens Het Laatste Nieuws namelijk shoppen bij een rechtstreekse concurrent: Union.

De krant meent te weten dat centrale verdediger Ismaël Kandouss (25) een contract voor drie seizoenen zal tekenen bij AA Gent. Hij zou maandag zijn medische testen al afgelegd hebben in Oost-Vlaanderen en zal normaal later deze week officieel voorgesteld worden.

Poll: Wie is volgens jou de betere verdediger?

TAGS  I  AA Gent  I  Union  I  Stade Reims

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024