‘Anderlecht radeloos na akkoord te bereiken: Toptarget dient genadeslag toe’

‘Anderlecht radeloos na akkoord te bereiken: Toptarget dient genadeslag toe’
Woensdag 12 juli 2023 - 08:00   I   door Redactie

Jesper Fredberg heeft in de dossiers van onder meer Dolberg en Patris al laten zien dat hij geduld heeft op de mercato. Toch staan ze naar verluidt dicht bij een derde zomeraanwinst.

Het Nieuwsblad meent namelijk te weten dat ze een akkoord hebben bereikt met Brentford over toptarget Sergi Canos (26). De flankspeler heeft een waarde van negen miljoen euro en zijn contract in Engeland loopt nog tot medio 2024.

Revolo meldt nu dat Anderlecht 500.000 euro zal betalen aan Brentford en Canos een mooi contract voorgeschoteld heeft. Dat de deal met de club rond is, is volgens HNB een zekerheid: “Maar de Spanjaard moet zelf nog de knoop doorhakken: Anderlecht of wachten op Valencia.”

Op persoonlijk niveau moet er dus wél nog een akkoord gevonden worden. Volgens Revolo heeft Canos inmiddels aan het bestuur van Brentford laten weten dat hij de aanbiedingen van paars-wit naast zich neergelegd heeft. Hij wil naar Valencia, waarmee hij naar verluidt al rond is omtrent de persoonlijke voorwaarden. Wordt vervolgd...

Poll: Zou jij teleurgesteld zijn als Canos volgend seizoen niet in Brussel rondloopt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brentford  I  Valencia

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024