‘Kogel door de kerk: Mannaert verbaast met zotte transfersom voor Meunier’

‘Kogel door de kerk: Mannaert verbaast met zotte transfersom voor Meunier’
Woensdag 12 juli 2023 - 09:00   I   door Redactie

De volgende aanwinst van Club staat naar verluidt zéér dicht bij een definitieve transfer. Thomas Meunier gaat na zeven jaar in het buitenland terugkeren naar Brugge.

Er was naar verluidt eerder al een akkoord gevonden op persoonlijk niveau. De Bruggelingen hebben Meunier een contract voor drie seizoen tegen vier miljoen euro per jaar aangeboden. Meunier stemde in met die voorwaarden, waardoor Club kon beginnen te onderhandelen met Dortmund. 

Ook op dat niveau heeft Vincent Mannaert volgens verschillende Duitse bronnen inmiddels een deal gesloten. Blauw-zwart zal drie miljoen euro overmaken aan de Duitse vicekampioen voor de Rode Duivel. Via bonussen kan daar naar verluidt nog één miljoen euro bijkomen. 

Dat Mannaert goed onderhandeld heeft met Dortmund, is een understatement. Volgens heel wat media mikten de Duitsers namelijk op een transfersom van zes miljoen euro, al zullen ze vooral blij zijn dat ze van zijn zware contract verlost zijn. Meunier moet bij Club natuurlijk titularis worden en Mata doen vergeten. 

Update: ‘Club-fans kunnen slecht nieuws rond comeback van Meunier amper geloven

Poll: Vind jij drie miljoen euro plus bonussen een mooi bedrag voor Meunier?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024