Transfermarkt LIVE: Lukaku dan toch naar Juventus, recordtransfer voor Club?

Transfermarkt LIVE: Lukaku dan toch naar Juventus, recordtransfer voor Club?
Vrijdag 21 juli 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*De verkoop van Juventus-aanvaller Dusan Vlahovic aan Real Madrid zou de deur wagenwijd openzetten voor een transfer van Romelu Lukaku naar Turijn.

*Club Brugge zou de 18-jarige spits Damian Pizarro van de Chileense topclub Colo Colo willen binnenhalen. Hij zou wel 5,3 miljoen euro moeten kosten, dat zou een record zijn voor een speler van die leeftijd.

*In de webshop van Anderlecht is nu verrassend toch een shirt van Islam Slimani te koop, wat er eventueel zou kunnen op wijzen dat de Algerijn dan toch bij paars-wit blijft.

*Antwerp zou tot een akkoord gekomen zijn met Nice over de defintieve aankoop van smaakmaker Calvin Stengs.

*AA Gent zou een akkoord hebben met Stade Reims over Joseph Okumu. De Buffalo's zou twaalf miljoen euro krijgen voor zijn centrale verdediger.

*Cercle Brugge vraagt tien miljoen euro voor zijn Japanse topschutter Ayase Ueda die in de belangstelling staat van Feyenoord.

*AA Gent gaat na de overname nog één jaar door met Ivan De Witte als voorzitter en Michel Louwagie als afgevaardigd bestuurder, daarna is het gedaan.

Poll: Zou je Lukaku graag bij Juventus zien spelen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024