Transfermarkt LIVE: Drie extra aanwinsten bij Club, domper voor KRC Genk?

Transfermarkt LIVE: Drie extra aanwinsten bij Club, domper voor KRC Genk?
Zaterdag 22 juli 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club wil nog een reserve doelman en - op vraag van Deila - een extra centrale verdediger aantrekken. Die laatste moet een sterkhouder zijn, want Deila lijkt niet echt vertrouwen te hebben in Mechele, Boyata en co.

*Daarnaast hebben ze hun vizier ook op de 20-jarige spits Mateusao gericht. Blauw-zwart wil dus nog drie versterkingen halen.

*Westerlo probeert de transfer van Ignacio Miramon voor de neus van KRC Genk en Club Brugge weg te kapen. Ze hebben al een bod van vijf miljoen euro neergelegd.

*Joseph Okumu heeft AA Gent verlaten. Ze ontvangen naar verluidt meer dan tien miljoen euro voor de centrale verdediger.

*Bij Anderlecht hebben ze een bod van Frankfurt én Villarreal ontvangen voor Zeno Debast. Beiden werden geweigerd, maar het lijkt een kwestie van tijd voor er een nieuw bod neergelegd zal worden.

*Bogdan Mykhaylichenko gaat de overstap van paars-wit naar Dinamo Zagreb maken voor 800.000 euro.

*Mathew Ryan wil ooit een comeback maken bij Club Brugge om samen een Belgische titel te winnen, wat hem in zijn eerste periode niet gelukt is.

*Hans Vanaken aast helemaal niet meer op een transfer en hoopt zijn carrière af te kunnen sluiten bij blauw-zwart.

*Kylian Mbappé mocht niet mee met PSG op stage, waardoor een monstertransfer naar Real Madrid in een stroomversnelling terecht lijkt te komen.

Poll: Welke Belgische topclub heeft vooralsnog de beste transferzomer achter de rug?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024