Transfermarkt LIVE: Jelle Bataille naar Augsburg, supermercato Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Jelle Bataille naar Augsburg, supermercato Anderlecht?
Zondag 23 juli 2023 - 12:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Antwerp-sterkhouder Jelle Bataille staat hoog op de verlanglijst van de Duitse eersteklasser FC Augsburg.

*Marc Coucke kondigde aan dat het nog een supermercato wordt voor Anderlecht deze transferperiode.

*Paars-wit wil Barcelona aftroeven om het 18-jarige supertalent Tudor Mendel binnen te halen. Dat is een 18-jarige flankaanvaller die afgelopen seizoen voor de U18 van Chelsea speelde.

*De Brusselaars willen dan weer niet weten van een transfer van Zeno Debast die gegeerd is door zowel Eintracht Frankfurt als Villarreal.

*Victor Boniface is de nieuwe recordtransfer van Union. Hij verkast naar Bayer Leverkusen voor een bedrag dat kan oplopen tot 28 miljoen euro.

Poll: Zou je het vertrek van Bataille een verlies vinden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024