Barcelona lijdt weer totale schipbreuk in Champions League

Dinsdag 11 april 2017 - 22:36   I   door Redactie

Barcelona is alweer hard onderuit gegaan in de Champions League. De Catalanen gingen met 3-0 onderuit bij Juventus. Het zal dus opnieuw een klein mirakel nodig hebben om zich nog te plaatsen.

Dybala opende al in de zevende minuut de score. De Argentijnse aanvaller profiteerde van matig verdedigen bij Barcelona. Halverwege de eerste helft zorgde opnieuw Dybala voor een verdubbeling van de voorsprong; hij trapte een voorzet van Mandzukic op de rand van de zestien binnen.

Net voordien had Buffon zijn team nog rechtgehouden op een poging van Iniesta. In de tweede helft kopte Chiellini een hoekschop staalhard binnen. Barça verdiende nadien wel een strafschop na hands van Chiellini. Die belangrijke uitgoal had nog een wereld van verschil kunnen maken, maar die kwam er niet.