Buitenkans: ‘Onverwachte Duivel kan voor vijf miljoen naar Belgische topclub’

Buitenkans: ‘Onverwachte Duivel kan voor vijf miljoen naar Belgische topclub’
Maandag 31 juli 2023 - 16:00   I   door Redactie

Het seizoen is inmiddels op gang getrapt, maar toch kan zowat iedere Belgische topclub nog een aantal versterkingen gebruiken. Er is onlangs een wel zéér interessante optie op de markt gekomen.

Dat Thorgan Hazard mag beschikken bij Dortmund is natuurlijk al langer geweten. Nu hebben ze in Duitsland ook een prijs op zijn hoofd geplakt. Fenerbahçe - de ploeg van Batshuayi - had een bod van drie miljoen euro neergelegd, maar zag dat meteen van tafel geveegd worden.

Het Turkse Sabah meldt dat Dortmund vijf miljoen euro vraagt voor de Rode Duivel. En dat is natuurlijk een bedrag dat meerdere Belgische (top)clubs kunnen neertellen. Daarnaast hebben er ook nog een aantal van die clubs dringend nood aan offensieve versterking.

Vooral Anderlecht lijkt een speler als Thorgan goed te kunnen gebruiken, maar ook bij Antwerp, KRC Genk, AA Gent of Club Brugge zou hij natuurlijk niet misstaan. De waarde van de Rode Duivel wordt trouwens rond zeven miljoen euro geschat. Zal er een Belgische topclub toeslaan?

Poll: Moet jouw favoriete JPL-club proberen om Thorgan aan te trekken?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024