Transfermarkt LIVE: Januzaj naar Antwerp, monstertransfer voor Lavia én Onana?

Transfermarkt LIVE: Januzaj naar Antwerp, monstertransfer voor Lavia én Onana?
Maandag 14 augustus 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Adnan Januzaj mag beschikken bij Sevilla en verschillende Spaanse media melden dat er een Belgische topclub hem wil aantrekken. In de wandelgangen klinkt het dat het om Antwerp zou gaan.

*Liverpool en Chelsea willen beiden 70 miljoen euro overmaken aan Southampton voor Roméo Lavia. De jonge Duivel lijkt de voorkeur te geven aan een overstap naar Chelsea. 

*Manchester United probeert Amadou Onana dan weer los te weken bij Everton, dat ongeveer 60 miljoen euro verlangt voor de Duivel.

*Real Madrid heeft Kepa voor één seizoen gehuurd van Chelsea als vervanger voor Thibaut Courtois.

*Ajax heeft Gaston Avila van Antwerp hoog op zijn verlanglijstje staan. De landskampioen wil minstens 12 miljoen euro ontvangen voor zijn goudhaantje.

*Trabzonspor wil Patrik Hrosovsky wegplukken bij vicekampioen KRC Genk.

*Mats Rits staat heeft zijn medische tests bij paars-wit tot een goed einde gebracht en staat op het punt om een contract te tekenen.

*Anderlecht staat ook op het punt om de 29-jarige linksback Ludwig Augustinsson over te nemen van Sevilla. Hij zou voor één seizoen gehuurd worden.

*Er is geen plek meer voor Marco Kana bij paars-wit. Fredberg onderhandelt momenteel met Westerlo over een huurdeal omtrent de 21-jarige middenvelder.

*Union gaat spits Mohamed Amoura (23) voor vier miljoen euro overnemen van FC Lugano. Een aantal maanden geleden werd Amoura nog volop aan Anderlecht gelinkt.

*KRC Genk wil Southampton overhalen om Paul Onuachu te ruilen voor Joseph Paintsil.

*Romelu Lukaku gaat zijn carrière mogelijk verderzetten bij Tottenham, dat een ervaren vervanger zoekt voor Harry Kane.

*Radja Nainggolan is in gesprek met het Braziliaanse Vasco de Gama, de voorlaatste in de Braziliaanse eerste klasse.

Poll: Wie zal er als eerste de Premier League winnen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024