‘Mike Trésor ziet droomtransfer mogelijk in het water vallen na gokschandaal’

‘Mike Trésor ziet droomtransfer mogelijk in het water vallen na gokschandaal’
Zaterdag 19 augustus 2023 - 20:15   I   door Redactie

Bij KRC Genk leek het bij het ingaan van de zomer zeker dat Mike Trésor zou vertrekken. Maar de 24-jarige flankaanvaller zit een dikke twee weken voor het sluiten van de mercato nog steeds in Limburg.

Sacha Tavolieri meldt nu dat Trésor de komende weken mogelijk toch nog zal vertrekken. Premier League-team West Ham United wil hem graag aantrekken en heeft naar verluidt al contact opgenomen met de entourage van de Genkie.

Maar er is één groot struikelblok. Ze moeten eerst Lucas Paqueta van de hand doen. Dat leek in eerste instantie geen moeilijkheid te worden, want Pep Guardiola ziet in de Braziliaan de ideale vervanger voor Kevin De Bruyne.

De transfer van Paqueta naar Manchester City staat weliswaar op de helling na een vermeend gokschandaal. Er werden in maart vanuit Brazilië verdacht hoge bedragen ingezet op de gele kaart die de middenvelder pakte tegen Aston Villa.

Spannend

De Engelse voetbalbond en de FA hebben inmiddels een officieel onderzoek opgestart. Zijn transfer naar Manchester City hangt daardoor aan een zijden draadje, behalve als Paqueta zijn onschuld snel kan bewijzen. Het beloven dus nog spannende dagen te worden voor Trésor.

Poll: Zal Trésor KRC Genk deze zomer nog verlaten?

TAGS  I  KRC Genk  I  West Ham  I  Manchester City

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024