‘Toptransfer: Vincent Mannaert komt Carl Hoefkens plots opnieuw dwarsbomen’

‘Toptransfer: Vincent Mannaert komt Carl Hoefkens plots opnieuw dwarsbomen’
Woensdag 23 augustus 2023 - 14:00   I   door Redactie

Carl Hoefkens heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn Luikse avontuur. Standard telt na vier speeldagen één op twaalf, bijzonder pover.

Een aantal weken geleden geloofden ze er bij Standard nog in dat ze Philip Zinckernagel gingen vastleggen, maar de Deen koos voor een avontuur bij Club Brugge. Wat het extra pijnlijk maakt voor de Rouches is de kanonstart die Zinckernagel bij blauw-zwart gemaakt heeft.

Bij Standard hebben dus (nog steeds) nood aan extra creativiteit op het middenveld. Volgens La Dernière Heure willen ze daarvoor een oude bekende terug naar Sclessin halen. Ze willen Steven Alzate opnieuw voor één seizoen huren van Brighton, maar er zijn kapers op de kust.

Sky Sports meent namelijk te weten dat ook... Club Brugge aan Alzate denkt! Eén detail: Alzate zijn contract loopt volgende zomer af. Als hij niet bijtekent, zal hij dus ook niet opnieuw verhuurd worden. Een definitieve transfer lijkt wél bespreekbaar.

Opdoffer

Met een transferwaarde van vier miljoen euro is hij zeker haalbaar voor blauw-zwart, maar niet voor Standard. Mocht Club opnieuw aan de haal gaan met een toptarget van de Luikenaars, dan zou dat een ferme mokerslag zijn voor Hoefkens en co. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Hoefkens na Nieuwjaar nog T1 zijn bij Standard?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024