Waarom Cristiano Ronaldo geen shirt wil ruilen met Romelu Lukaku

Waarom Cristiano Ronaldo geen shirt wil ruilen met Romelu Lukaku
Dinsdag 12 september 2023 - 11:30   I   door Redactie

Portugal legende Cristiano Ronaldo heeft zijn beslissing om geen shirts te ruilen met spelers van Roma uitgelegd. Ronaldo wordt vaak beschouwd als een van de beste voetballers ooit, met een indrukwekkende carrière en vijf Ballon d'Or-overwinningen.

Als een van de grootste sterren in de sportwereld, dromen veel spelers ervan om na wedstrijden hun shirt te ruilen met de Portugese aanvoerder. Het blijkt echter dat Ronaldo weigert shirts te ruilen met Roma-spelers vanwege een incident uit 2007. Mocht hij nog ooit uitkomen tegen Romelu Lukaku, hoeft de Rode Duivel dus al geen shirt te vragen.

Toen hij voor Manchester United speelde in 2007, namen ze het op tegen Roma in Old Trafford. Na een 2-1-verlies in de eerste wedstrijd, wonnen ze met 7-1 in de tweede wedstrijd. Ronaldo onthulde in 2018 dat hij tijdens die avond bedreigingen ontving van sommige Roma-spelers. Hij zei: "Toen het 6-0 stond, vroegen ze me om te stoppen, smeekte een tegenstander me om te stoppen met dribbelen. Anderen dreigden me pijn te doen. Roma? Er is geen speler met wie ik een shirt zou willen ruilen."

Volgens Tribuna ruilde Ronaldo tijdens zijn tijd bij Juventus in de Serie A ook geen shirts met Roma-spelers. Dit incident heeft zijn beslissing om geen shirts met hen te ruilen gevormd.

Poll: Is Ronaldo beter dan Messi?

TAGS  I  AS Roma

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024