Mourinho na 7-0-zege over Lukaku: "Vind ik niet leuk van hem"

Mourinho na 7-0-zege over Lukaku:
Maandag 18 september 2023 - 14:00   I   door Redactie

AS Roma won zondagavond met 7-0 van Empoli. Romelu Lukaku bedankte voor de basisplaats met een doelpunt. José Mourinho is maar wat blij met zijn aanwinst.

“Ik zie een gelukkige Romelu. Hij moet zich goed, geliefd en gewenst voelen. Hij kwam hier aan en voelde meteen dat het team een speler als hij nodig had. Romelu houdt van winnen - dat is zijn aard", citeert Het Laatste Nieuws Mourinho.

"Bij Inter hebben ze geen reden om boos te zijn, want ze wonnen de derby met 5-1 en hebben een buitengewoon team, met veel aanvallers. Ze moeten blij zijn voor hun voormalige coach (Mourinho stond van 2008 tot 2010 aan het roer bij Inter, red.) die Romelu absoluut nodig had", aldus de coach.

"Hij brengt de ploeg vooral ervaring bij. Vanaf het moment dat hij arriveerde, liet hij meteen zien dat de ploeg belangrijk voor hem is", aldus Mourinho, die ook wel kritisch is. "Z’n ploegmaats moeten nog beter met Romelu leren spelen en omgekeerd. Ik zag ook nu dingen die ik niet leuk vond, zowel van het team als van hem."

TAGS  I  AS Roma

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024