Degryse haalt Club Brugge-speler onderuit: "Hij ontgoochelde alwéér"

Degryse haalt Club Brugge-speler onderuit:
Vrijdag 29 september 2023 - 12:00   I   door Redactie

Ook Marc Degryse ziet dat Igor Thiago voorlopig niet kan brengen wat ervan verwacht wordt bij Club Brugge. Daarnaast is de analist ook streng voor Philip Zinckernagel.

"Zonder te willen stellen dat Thiago 'een probleem' is, blijf ik mijn twijfels hebben of dat nu dé spits is voor Club Brugge", laat Degryse optekenen in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft té veel matige periodes in een wedstrijd, té veel slechte acties, waardoor je moet gaan overwegen om hem uit de ploeg te halen. Maar dan denk ik: 'Het is wel héél vroeg in het seizoen om die jongen nu al zijn vertrouwen af te nemen.' Toch is het tijd om Jutglà in het elftal te droppen."

Als slachtoffer voor Jutglà denkt Degryse aan Philip Zinckernagel. Hij ontgoochelde alweer. "Dat zou dan kunnen in plaats van Zinckernagel, zoals Deila ook deed iets voorbij het uur van deze wedstrijd. Het rendement van Zinckernagel vind ik al een paar wedstrijden zeer ontgoochelend. Deila moet iéts doen, want Club wordt anders té veel een elftal dat gaat leven van individuele flitsen, genre Skov Olsen tegen Anderlecht", stelt de analist.

Poll: Zinckernagel eruit voor Jutglà: goed idee?

TAGS  I  Club Brugge  I  Marc Degryse  I  Philipp Zinckernagel  I  Igor Thiago

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024