Marc Degryse sabelt Rode Duivel genadeloos neer: "En toch is hij er nog bij!"

Marc Degryse sabelt Rode Duivel genadeloos neer:
Woensdag 11 oktober 2023 - 11:51   I   door Redactie

De selectie van Youri Tielemans voor de Rode Duivels zorgt voor verdeelde reacties en heeft geleid tot kritiek op het selectiebeleid van bondscoach Domenico Tedesco. Voormalige Rode Duivel Marc Degryse is hard voor de selectie van Tielemans.

Volgens Degryse verdient Tielemans helemaal geen selectie, zo zei hij in de podcast Vier Nul. "Tielemans verdient geen selectie. Toch is hij erbij. Nu kiest Tedesco voor kracht, maar hij had perfect voor Vermeeren én Keita kunnen kiezen", klinkt het streng.

Situatie van Tielemans

Tielemans maakte de overstap van Leicester City naar Aston Villa tijdens de zomertransferperiode. Sinds zijn transfer heeft de Belgische middenvelder echter moeite gehad om een basisplaats te veroveren bij zijn nieuwe club. Hij heeft slechts 142 competitieminuten verzameld en heeft nog geen vaste positie in het eerste elftal weten te bemachtigen. Deze situatie werpt twijfels op over zijn vorm en matchfitheid voor de nationale ploeg.

Selectiebeleid van Tedesco

De discussie rond de selectie van Tielemans werpt ook vragen op over het algemene selectiebeleid van bondscoach Domenico Tedesco. Aanvankelijk koos Tedesco ook niet voor Arthur Vermeeren in de selectie, en pas nadat Leandro Trossard geblesseerd raakte, werd Vermeeren opgeroepen.

Poll: Verdiende Tielemans een selectie?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Youri Tielemans  I  Marc Degryse

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024