Thibaut Courtois heel duidelijk: "In dat geval nooit nog bij de Rode Duivels"

Thibaut Courtois heel duidelijk:
Vrijdag 13 oktober 2023 - 10:30   I   door Redactie

Volgens Peter Vandenbempt wordt er achter de schermen nog steeds gewerkt aan een terugkeer van Thibaut Courtois bij de Rode Duivels. Evident wordt dat echter allerminst.

De uitspraken van Timothy Castagne eerder deze week hebben zeker niet geholpen bij zo'n terugkeer. Hij zette de doelman op zijn plaats en uitte openlijk twijfels aan het verhaal dat de doelman tegen Estland wel echt geblesseerd was.

Achter de schermen probeert technisch directeur Frank Vercauteren al een tijdje de brokken te lijmen. Hij hoopt daarbij te profiteren van de band die de twee al hebben. Ze kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Racing Genk. 

Alleen zal een terugkeer van Courtois echt niet voor de hand liggen. De doelman heeft geen goed gevoel bij de Rode Duivels. "En Vercauteren beseft maar al te goed dat met het standpunt dat het alleen aan Courtois is om mea culpa te slaan, we hem nooit meer bij de nationale ploeg in doel zullen zien staan. Ook Tedesco zal een inspanning moeten doen", aldus Vandenbempt in Het Nieuwsblad.

Poll: Verwacht jij nog dat Courtois opnieuw Rode Duivel zal worden?

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024