'Anderlecht moet Rode Duivel allicht noodgedwongen laten gaan'

'Anderlecht moet Rode Duivel allicht noodgedwongen laten gaan'
Vrijdag 20 oktober 2023 - 22:00   I   door Redactie

Zeno Debast staat opnieuw in de belangstelling van Eintracht Frankfurt, nadat hij afgelopen zomer bij Anderlecht bleef. Een overgang in januari lijkt echter onwaarschijnlijk, gezien het contract van Debast dat loopt tot medio 2025.

Dit kan de onderhandelingspositie van Anderlecht verzwakken, ondanks hun verwachtingen van een transferbedrag van 15 miljoen euro. Het is belangrijk voor Anderlecht om te voorkomen dat Debast zijn laatste contractjaar ingaat, aangezien dit mogelijk de transferprijs kan beïnvloeden, zo weet Het Nieuwsblad. 

Het aanbieden van een nieuwe verbintenis lijkt de beste optie, maar het is nog onzeker of Debast bereid is bij te tekenen. Hoewel hij zijn huidige club een warm hart toedraagt, lijkt de 19-jarige verdediger klaar te zijn voor de volgende stap in zijn carrière.

Het wordt een dilemma voor Anderlecht en Jesper Fredberg. Als de gesprekken niet succesvol zijn, moeten ze beslissen of ze het beste bod in januari accepteren of het risico nemen van een lager bod in de toekomst.

Poll: Kan Anderlecht beter snel cashen voor Debast?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zeno Debast  I  Eintracht Frankfurt

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024