Verrassende wending: "Man City neemt déze beslissing over toekomst De Bruyne"

Verrassende wending:
Zondag 29 oktober 2023 - 10:00   I   door Redactie

Manchester City zal Kevin De Bruyne niet snel een nieuw contract ontzeggen, ondanks zijn blessuregevoeligheid. Dit stelt Alan Hutton, voormalig verdediger van Tottenham en Aston Villa, in een gesprek met Football Insider. Hij is van mening dat De Bruyne een "royaal" contract bij City "verdient" en is ervan overtuigd dat de club hem een verlenging zal aanbieden.

De huidige overeenkomst van de 32-jarige Rode Duivel loopt af in 2025. Er zijn berichten dat de club mogelijk geen nieuw contract aanbiedt aan De Bruyne. City lijkt echter geen haast te hebben met contractbesprekingen en het kan nog ongeveer een jaar duren voordat er officiële gesprekken plaatsvinden.

Hutton benadrukte dat blessures deel uitmaken van het voetbal. "Mensen zijn kritischer als spelers grote contracten hebben. De Bruyne heeft zich echter bewezen als een van de beste spelers in de Premier League. Zijn samenwerking met Haaland is opmerkelijk. En ja, hij heeft wellicht vaker blessures nu hij ouder wordt en veel heeft gespeeld, maar hij verbetert elk team als hij fit is. Waarom zou je zo'n speler willen laten gaan?"

Poll: Vind jij dat City De Bruyne een nieuw contract moet aanbieden?

TAGS  I  Manchester City  I  Kevin De Bruyne

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024