Het wordt serieus: 'Man City plakt deze transfersom op hoofd van Kevin De Bruyne

Het wordt serieus: 'Man City plakt deze transfersom op hoofd van Kevin De Bruyne
Woensdag 01 november 2023 - 12:00   I   door Redactie

Volgens Football Insider is Kevin De Bruyne benaderd door officials van de Saudi Pro League voor een mogelijke transfer naar het Midden-Oosten. De 32-jarige Rode Duivel is een belangrijk doelwit voor de competitie die nu hun inspanningen opvoert om hem aan te trekken.

Naar verluidt heeft Saudi-Arabië serieuze plannen om De Bruyne volgende zomer naar het land te halen. Een dergelijke transfer zou een groot statement zijn voor de Saudi's, vooral omdat ze ook hun pijlen hebben gericht op Mohamed Salah van Liverpool.

Hoewel De Bruyne tevreden is bij Manchester City, kan het financiële aspect van de deal hem mogelijk over de streep trekken. Er wordt echter niet verwacht dat er in januari al een beweging zal plaatsvinden. De focus van de Saudi Pro League ligt momenteel op het aantrekken van meerdere grote namen voordat ze in de zomer een serieuze poging doen om de Belgische middenvelder te strikken.

Manchester City zou volgens bronnen een bedrag van meer dan 57,5 miljoen kunnen vragen voor De Bruyne, wiens contract volgende zomer nog maar één jaar doorloopt. Voor nu blijft de focus van City echter liggen op het fit krijgen van hun sleutelspeler, die essentieel is voor coach Pep Guardiola.

Poll: Is 57,5 miljoen euro voldoende voor KDB?

TAGS  I  Manchester City  I  Kevin De Bruyne

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024