'Er is plots erg belangrijk transfernieuws over Kevin De Bruyne bij Manchester City'

'Er is plots erg belangrijk transfernieuws over Kevin De Bruyne bij Manchester City'
Vrijdag 10 november 2023 - 22:00   I   door Redactie

De recente blessureproblemen van Kevin De Bruyne hebben geleid tot speculaties over zijn toekomst bij Manchester City. Zijn contract loopt daar tot de zomer van 2025, maar zijn fysieke uitdagingen en het feit dat hij in juni 33 wordt, roepen vragen op over de wenselijkheid van een contractverlenging bij de Engelse club.

De geruchtenmolen draaide snel, en er doken verhalen op over een mogelijke overstap naar Saudi-Arabië, mogelijk zelfs al in de zomer van 2024. Transferexpert David Ornstein van The Athletic reageerde op deze geruchten in zijn wekelijkse vraag-en-antwoordsessie. Op de vraag of het waarschijnlijk is dat De Bruyne in 2024 naar Saudi-Arabië verhuist, antwoordde hij resoluut met "zeer onwaarschijnlijk".

Ornstein benadrukte dat De Bruyne zich nog steeds erg goed voelt bij Manchester City en voorlopig niet aan vertrekken denkt. Hoewel in de voetbalwereld niets ooit zeker is, ligt de focus van De Bruyne momenteel op zijn revalidatie. Een transfer lijkt de komende maanden dan ook niet aan de orde voor de Belgische sterspeler.

Poll: Denk jij dat de Bruyne bij Man City zal blijven in de komende jaren?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024