Transferbom: 'Cristiano Ronaldo keert terug naar Europese club'

Transferbom: 'Cristiano Ronaldo keert terug naar Europese club'
Zaterdag 11 november 2023 - 16:00   I   door Redactie

Newcastle United wordt getipt om Cristiano Ronaldo terug te halen naar de Premier League, slechts 12 maanden nadat hij Manchester United verliet en zich aansloot bij het Saoedische Pro League-team Al-Nassr.

Ondanks hun enorme rijkdom sinds ze eigendom zijn van het Saudi Arabia Public Investment Fund (PIF), kampt Newcastle met een blessurecrisis. Volgens Premier League-blessurestatistieken heeft trainer Eddie Howe te maken met blessures bij negen basisspelers, en zijn Sandro Tonali en Bruno Guimaraes ook geschorst.

Als gevolg hiervan is de verwachting dat de transferperiode in januari een drukke tijd wordt voor de Engelse club, die nog steeds in vier competities meedoet. Het is de verwachting dat Howe, gezien de connecties van de eigenaren van de club, zich zal richten op de Saoedische competitie voor nieuwe aanwinsten. Met deze ontwikkelingen wordt er gespeculeerd dat Ronaldo, die een rijke geschiedenis heeft in de Premier League, een mogelijke doelwit is voor de club tijdens de transferperiode.

Poll: Hoop jij Ronaldo terug te zien in de Premier League?

TAGS  I  Cristiano Ronaldo  I  Al Nassr  I  Newcastle

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024