Erg pijnlijk: José Mourinho haalt uit naar Kevin De Bruyne

Erg pijnlijk: José Mourinho haalt uit naar Kevin De Bruyne
Maandag 18 december 2023 - 20:00   I   door Redactie

José Mourinho wordt aangewreven dat hij Kevin De Bruyne geen kansen gaf bij Chelsea. Volgens de coach had de Rode Duivel te weinig geduld.

Mourinho kwam op die siutatie in 2013 terug in The Obi One Podcast. "We gingen tijdens de voorbereiding op het seizoen naar Azië", legt Mourinho uit. "We trokken naar Indonesië en Thailand en Kevin zou opnieuw uitgeleend worden aan een Duitse ploeg."

"Ik zei tegen de club dat ik hem niet wilde uitlenen. Ik wil hem bij mij, zei ik. Hij bleef ook en begon het Premier League-seizoen in de basiself", klinkt het.

“Daarna speelden we de Europese Supercup in Praag tegen Bayern en die wedstrijd speelde hij niet", citeert Het Nieuwsblad Mourinho. "De volgende dag wilde hij vertrekken."

"We speelden de tweede Premier League-wedstrijd van het seizoen tegen Manchester United op Old Trafford en we speelden 0-0 gelijk (De Bruyne stond toen in de basis, red.). Hij zat geregeld op de bank en viel dan een paar minuten in, maar het was niet genoeg voor hem dus hij wilde weg."

"Als je bij Chelsea bent en je wilt weg, ga dan en er komt wel iemand anders", stelt Mourinho. "Het waren gewoon kinderen die niet konden wachten op kansen en hun carrière zegt dat ze gelijk hadden, maar het lag niet aan mij."

Poll: Terechte uithaal van Mourinho?

TAGS  I  José Mourinho  I  Kevin De Bruyne

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024