KRC Genk-fans hebben er genoeg van en grijpen in

KRC Genk-fans hebben er genoeg van en grijpen in
Maandag 25 december 2023 - 14:00   I   door Redactie

Na de VAR-blunder op Anderlecht hebben de fans van Racing Genk het helemaal gehad. Eerder had Genk al een klacht neergelegd en geëist dat de wedstrijd tegen RSCA opnieuw zou gespeeld worden.

In plaats van de penalty te laten hernemen, had videoref Boterberg besloten om een vrije trap toe te kennen aan Anderlecht. Dat is helemaal niet volgens de reglementen, waardoor de woede bij Genk te begrijpen valt.

Ook de supporters van Genk zijn razend. De overkoepelende supportersorganisatie OSV komt met een opvallend statement. "Wij roepen de Belgische Voetbalbond op om krachtig op te treden en dit blunderboek met te veel hoofdstukken onmiddellijk te sluiten", klinkt het.

Ook zelf zal de supportersorganisatie actie ondernemen. "Het OSV zal ook de Belgian Supporters aanspreken om gezamenlijk op te komen tegen deze misstanden. Het is van cruciaal belang dat deze kwestie boven clubbelangen wordt geplaatst."

"De roep om gerechtigheid en consistentie in de besluitvorming is niet alleen van toepassing op deze specifieke wedstrijd, maar op het gehele voetballandschap", klinkt het.

Poll: Begrijp je dat de Genk-fans met een statement komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024