Zeer uitzonderlijk: Combi-regeling voor risicowedstrijd in derde (!) nationale

Zeer uitzonderlijk: Combi-regeling voor risicowedstrijd in derde (!) nationale
Woensdag 03 januari 2024 - 09:30   I   door Redactie

PROJECT24 - Op 20 januari spelen ASV Geel en Turnhout een rasechte derby. De twee clubs hebben een flinke traditie en staan weer tegenover mekaar.

De wedstrijd zorgt bij de ordediensten voor de nodige zorgen. Geel-Turnhout is een risicowedstrijd, en zelfs meer: er komt een combi-regeling. Dat wil zeggen dat de bezoekende fans met de bus en onder politiebegeleiding naar het stadion moeten gebracht worden. Er mogen ook geen tickets op de wedstrijdavond aan de man gebracht worden, alles moet in voorverkoop gebeuren.

In het profvoetbal gebeurt dit wel vaker, maar in derde nationale - amper één reeks hoger dan eerste provinciale - is dit toch zeer zeldzaam. Bovendien heeft Turnhout al vier supportersbussen die zullen afzakken naar Geel. Het belooft een warme avond te worden op De Leunen.

Zoals we al een tijdje geleden al aankondigden, is amateurclub ASV Geel in handen gekomen van Rabona, het bedrijf achter Voetbal24. Voortaan doen wij het zelf en kan al het nieuws uit de club, voor en achter de schermen, bij ons gevolgd worden.

Poll: Begrijp jij dat zoiets kan in derde nationale?

TAGS  I  ASV Geel  I  Turnhout

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024