Transfermarkt LIVE: Vertessen naar Anderlecht, verrassing Batshuayi én Fellaini?

Transfermarkt LIVE: Vertessen naar Anderlecht, verrassing Batshuayi én Fellaini?
Donderdag 11 januari 2024 - 12:30   I   door Redactie

Sinds 1 januari mogen clubs weer volop transfers doen. De transfermarkt is precies één maand open. Wij zetten alvast de belangrijkste zaken op een rij.

*In de wandelgangen weerklinkt het gerucht dat Anderlecht Yorbe Vertessen graag naar Brussel wil halen. Ze zullen dan wel af moeten rekenen met onder meer Valencia en Union Berlin.

*Michy Batshuayi zal niet terugkeren naar de JPL, zoveel lijkt vast te staan. Hij lijkt op weg naar het Schotse Rangers van Philippe Clement.

*En ook Marouanne Fellaini is naar verluidt niet te vinden voor een comeback in België. De meest recente berichten zijn dat hij allicht aan de slag zal gaan in het Midden-Oosten.

*Dennis Praet mag dan weer vertrekken bij Leicester City, al wil hij zelf liefst zijn contract (tot de zomer van dit jaar) uitdoen zodat hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club. Antwerp en Anderlecht houden het dossier alvast in de gaten.

*Eduard Sobol zou dicht bij een overstap naar KRC Genk staan, al volgen ook AA Gent en KVC Weserlo zijn dossier.

*Blauw-zwart wil stunten met het zestienjarige Zweedse toptalent Kusi-Asare. Ze zullen dan wel af moeten rekenen met de concurrentie van PSV en Bayern München.

*Bij Antwerp vrezen ze voor een winterafscheid van Mandela Keita en Arthur Vermeeren, al kunnen ze de centen natuurlijk wel goed gebruiken.

*Jean Butez mag dan weer vertrekken bij de landskampioen, dat de doelman op de transferlijst gezet heeft.

Poll: Wie zou jij het liefste bij je favoriete JPL-team zien spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  PSV  I  Rangers  I  KVC Westerlo

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024