Van Bommel luidt alarmbel bij Antwerp: "Zo is het niet makkelijk meer om te werken"

Van Bommel luidt alarmbel bij Antwerp:
Woensdag 17 januari 2024 - 10:00   I   door Redactie

Mark van Bommel zit toch met de handen in het haar bij Antwerp. Marc Overmars zou wereldwijd geschorst worden en dat betekent dat hij dus niet in functie als technisch directeur mag blijven bij de Great Old.

"Marc is geschorst, alleen weten we absoluut niet wat het inhoudt en daar zijn we op aan het wachten", zegt Van Bommel in Het Laatste Nieuws.

"Meer kan ik er dus ook niet over zeggen. Ik neem aan dat de FIFA zo snel mogelijk met een precieze straf komt. Tot die tijd hebben we gezegd 'rustig aan'."

"We kunnen het risico niet lopen dat Marc hier rondloopt en dat er een foto van hem gemaakt wordt. Dat willen we voor zijn. We willen gewoon zo snel mogelijk een antwoord." 

"Als trainer is het wel raar dat de technisch directeur er niet op dagelijkse basis is", gaat Van Bommel verder. "Marc volgt normaal alle trainingen, daardoor kan hij zich een goed beeld scheppen."

"De contacten voor ingaande en uitgaande transfers, dat gaat allemaal via Marc. Het ligt niet helemaal stil, want we hebben natuurlijk nog Sven Jacques, maar makkelijk is het allemaal niet." 

Poll: Begrijp je Van Bommel?

TAGS  I  Mark van Bommel  I  Antwerp

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024