Union komt naar buiten met straf transfernieuws: "Zeg nooit nooit!"

Union komt naar buiten met straf transfernieuws:
Zaterdag 20 januari 2024 - 21:00   I   door Redactie

Chris O Loughlin, sportief directeur van Union Saint-Gilloise, blikte in een recent interview met 'Het Laatste Nieuws' vooruit op de (resterende) transferperiode en op een mogelijke reden voor al het succes dat de ploeg de afgelopen jaren heeft gekend.

"We zijn niet van plan om iemand te laten vertrekken, maar zeg nooit nooit", klinkt het bij O'Loughlin. "Op dit moment zijn we niet in onderhandelingen wat betreft vertrekkers."

Voor O'Loughlin is het seizoen van Union momenteel fantastisch. "Zeker gezien alle veranderingen, maar de prijzen worden aan de meet uitgedeeld, dus dan zien we waar we staan." Hij blikte ook kort terug op de aankoop van Cameron Puertas, die tweede werd bij de Gouden Schoen.

"Hij is altijd nederig geweest en blijven werken om hier te geraken", klinkt het bij O'Loughlin, die hiernaast ook onthult hoe Union aan deze toptalenten komt en hoe ze deze ontdekken.

"We hebben een speciale formule ontwikkeld om te bepalen waar we naar moeten zoeken en hoe we de gegevens het beste kunnen interpreteren. Het heeft jaren geduurd om dit te perfectioneren."

Het is echter al geweten dat zijn 'formule' goed werkt, aangezien ze vorige zomer Victor Boniface voor 20,5 (!) miljoen euro verkochten, terwijl ze hem voor slechts 700.000 euro kochten.

Poll: Denk jij dat Union kampioen wordt?

TAGS  I  Union

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024