Stel je voor: ‘Blauw-zwart haalt opvolger Mannaert mogelijk bij Union’

Stel je voor: ‘Blauw-zwart haalt opvolger Mannaert mogelijk bij Union’
Zondag 21 januari 2024 - 14:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn ze na het afhaken van John de Jong nog steeds op zoek naar een opvolger voor Vincent Mannaert.

In het verleden hadden ze Chris O’Loughlin daarvoor al in beeld, maar het werd vooralsnog nooit concreet. In de wandelgangen doet het gerucht de ronde dat ze bij blauw-zwart mogelijk een nieuwe poging zullen ondernemen om de Union-man over te nemen.

Samen met Bormans en Muzio tilde O’Loughlin Union de afgelopen seizoenen naar ongekende niveau’s. Een titel wisten ze nog niet te pakken, maar met Mazzu, Geraerts en Blessin konden ze wel steeds met een verschillende trainer bijzonder mooie resultaten neerzetten.

Bij De Zondag had Union-CEO Bormans het kort over O’Loughlin: “De kleine structuur, met drie mensen, maakt het uniek en makkelijk om te beslissen en dingen te veranderen. Dat is een luxe die je bij een grote club niet hebt. De rol en de omstandigheden waarin Chris en ik kunnen werken, maakt de voldoening groot.”

Uitdaging

“Er zijn nog genoeg uitdagingen: het nieuwe stadion, het trainings- en jeugdcomplex en de community werking uitbouwen. Ik hoop dat we dat met ons drieën kunnen blijven doen!”, aldus Bormans. O’Loughlin zijn werk bij Union is dus nog niet klaar, maar mogelijk kan Club hem wel overhalen met een mooi loon én project. Wordt vervolgd…

Poll: Moet Club doorduwen voor O'loughlin?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024