Het is erop of eronder voor Verbroedering Geel

Het is erop of eronder voor Verbroedering Geel
Woensdag 14 februari 2024 - 19:00   I   door Redactie

Geel is aan het seizoen begonnen met de ambitie om de eindronde te halen in derde nationale. De kans dat dit lukt, is er nog steeds. Alleen vallen de resultaten de laatste weken tegen.

Geel is ambitieus, maar kijkt al verder dan het huidige seizoen. Zoals bekend is de Kempense club al volop bezig met de uitbouw van de kern van volgend seizoen. Dan wil Geel een nieuwe gooi doen naar promotie, mocht het dit seizoen toch niet lukken.

Kampioen worden, is intussen uitgesloten voor Geel. De eindronde kan nog wel - Geel staat momenteel zevende - maar dan moet het wel opnieuw beginnen aanknopen met de zege.

Geel zit al drie wedstrijden zonder zege en scoorde zelfs geen doelpunt meer. De doelpuntenproductie staat al het hele seizoen op een laag peil. De recente vorm baart uiteraard wel zorgen.

Als Geel de eindronde alsnog wil halen, doet het er goed aan zijn komende thuiswedstrijd te winnen. Tegen Beerschot B en Turnhout lukte dat niet. Met Schoonbeek-Beverst treft Geel een club dat vlak voor zich staat in het klassement. Bovendien start zaterdag de derde periode. De winnaar van die periode mag ook naar de eindronde.

Zoals we al een tijdje geleden al aankondigden, is amateurclub Verbroedering Geel in handen gekomen van Rabona, het bedrijf achter Voetbal24. Voortaan doen wij het zelf en kan al het nieuws uit de club, voor en achter de schermen, bij ons gevolgd worden.

Poll: Haalt Geel de eindronde nog?

TAGS  I  Verbroedering Geel

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024