Antwerp-eigenaar Paul Gheysens zwaar in opspraak: "Dit heeft hij gedaan met mijn vrouw"

Antwerp-eigenaar Paul Gheysens zwaar in opspraak:
Dinsdag 12 maart 2024 - 16:00   I   door Redactie

Paul Gheysens, de eigenaar van Antwerp FC, lijdt een juridische nederlaag in zijn plannen voor een golfresort in Knokke.

Na een rechtszaak heeft de verkoper van een stuk grond, Peter Taffeiren, gelijk gekregen. Taffeiren had strenge voorwaarden opgenomen in het verkoopcontract, waarbij het terrein enkel mocht worden gebruikt voor een golfbaan.

Het ambitieuze project van Gheysens omvatte echter meer dan dat, met plannen voor een hotel, congrescentrum en parkeerplaatsen. Taffeiren vreesde voor het verlies van het polderlandschap en spande de rechtszaak aan.

Hoewel beschuldigingen van chantage en intimidatie niet werden bewezen, blijft Taffeiren kritisch. De rechter oordeelde in zijn voordeel, waarbij de plannen van Gheysens voorlopig worden beperkt tot een golfbaan.

Tafferein doet tegenover HLN een boekje open over Gheysens. "Mijn vrouw is op straat tegengehouden en afgedreigd door Gheysens. Een rechtgeaarde ontwikkelaar doet dat niet. De rechter kan dan wel beweren dat het niet bewezen is, maar hij heeft het nooit meegemaakt. Wij hebben het aan den lijve ondervonden", klinkt het.

Poll: Schrik jij van deze onthullingen?

TAGS  I  Paul Gheysens  I  Antwerp

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024