Club-fans gefrustreerd na nederlaag: "Veel te weinig energie"

Club-fans gefrustreerd na nederlaag:
Zondag 17 maart 2024 - 15:18   I   door Redactie

STVV wint met 2-1 van Club Brugge. De laatste wedstrijd van de reguliere competitie eindigt in mineur voor Club Brugge. Door de zege van STVV kan de ploeg van Thorsten Finck met vertrouwen de Europe Play-offs ingaan.

Na een vroeg doelpunt van Ferran Jutgla kwam Club Brugge snel op voorsprong. In de tweede helft kwam STVV sterker uit de kleedkamer. Nadat Zahiroleslam eerst nog een grote kans miste, kon hij enkele minuten later wel de 1-1 binnenkoppen.

STVV bleef maar aandringen en dwong op 10 minuten van het einde een penalty af. De Turkse spits Fatih Kaya schoot de bal op de paal. Uiteindelijk werden de supporters van STVV toch beloond, want enkele minuten later trapte Koita de bal op schitterende manier voorbij Jackers.

Club Brugge kon na hun voorsprong de wedstrijd niet meer in handen nemen en dat zagen de supporters ook. Enkele fans zijn daarom ook zeer boos op coach Ronny Deila. Ze vinden dat ze na de 0-1 te veel naar achteren gekropen zijn en niet genoeg op zoek gingen naar de dubbele voorsprong.

Poll: Kan STVV de Europe Play-offs winnen?