Karel Geraerts reageert: "Ja, ik heb met hen gesproken"

Karel Geraerts reageert:
Dinsdag 19 maart 2024 - 13:00   I   door Redactie

In een gesprek met HUMO wordt Karel Geraerts gepolst naar de mogelijkheid om trainer van Club Brugge te worden. Blauw-zwart ziet hem wel als de opvolger van Ronny Deila.

"Daar weet ik niets van", reageert Geraerts. Hij ontkent niet dat hij vorig seizoen met blauw-zwart aan tafel heeft gezeten. "Na de play-offs, ja."

"Ik heb geen carrièreplan, daarvoor is het voetbal te grillig", gaat Geraerts verder. "Beslissingen in het voetbal zijn vaak ingegeven door emoties."

"Je mag plannen zoveel je wilt, vaak zal het niet uitkomen. Als er iets op je pad komt, is de enige vraag die ertoe doet: spring je of spring je niet?"

"Ik ben een winnaar, maar ik moet kunnen genieten. Als ik dat niet meer kan, stopt het. De winnaar in mij wil zich naar de tribunes kunnen omdraaien en denken: wauw!", aldus Geraerts.

"En ik moet ambitie voelen. Enkele maanden vóór ik bij Schalke tekende, heb ik met een Belgische club gesproken."

"Op een zeker ogenblik zei de baas: 'Als onze keeper vertrekt, hebben we nog onze doelman op de bank.' Dan gaan bij mij de alarmbellen af. Hoe kun je dat nu zeggen en toch volhouden dat je ambitieus bent?"

Poll: Zou Geraerts de ideale coach zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Karel Geraerts  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024