Tom Waes onthult gesprekken met VTM: "Een zeer goede verloning"

Tom Waes onthult gesprekken met VTM:
Donderdag 21 maart 2024 - 10:00   I   door Redactie

Tom Waes, een doorwinterde Antwerp-fan, is al jarenlang het vaste schermgezicht bij VRT 1. Opvallend is dat hij nooit een overstap heeft gemaakt naar VTM.

Dat is anders dan veel voorgangers, die wel na een succesvolle periode bij VRT naar VTM overstapten. Tom heeft effectief ook met VTM gesproken.

"Waar het fout is gelopen? Fout zou ik niet zeggen, maar je moet bij je DNA blijven", zegt Tom in de podcast 'Peter Van de Veire & De Zandloper'. "Ik moest te veel opgeven."

"De verloning was zeer goed, maar ik wist als ik die stap nam, dat ik 'Reizen Waes' moest laten vallen, want dat gaat over rechten. Misschien zelfs de ploeg of het productiehuis waarmee je al zo lang werkt", aldus Tom. "Het zat te ver van mijn DNA."

Bij VTM kreeg hij wel carte blanche in de keuze welke programma's hij zou maken. "Dat is moeilijk, hoor. Daar is heel veel over nagedacht en heen en weer gepraat", klinkt het.

"Mijn manager Roland zei meteen: 'Jij gaat dat niet doen, hé'. Dat vind ik wel geweldig aan hem. Dat hij - los van het financiële - zegt dat je moet gaan voor je gevoel."

TAGS  I  Tom Waes

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024